1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kandıra’da Kardan Mahsur Kalan Hamile Kadının İmdadına Belediye Ekipleri Yetişti

Kandıra’da Kardan Mahsur Kalan Hamile Kadının İmdadına Belediye Ekipleri Yetişti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kandıra’nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolda kalan vatandaşlar, Kandıra Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Kandıra Seyitaliler mahallesinde ikamet eden İsa Ertop, yoğun bir şekilde yağan kardan dolayı yolların kapanarak hamile eşini hastaneye götürememesi üzerine, imdadına Kandıra Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri yetişti. 

Ekipler kardan dolayı kapanan yolları açarak, mahsur kalan hamile kadının   güvenli bir şekilde hastaneye ulaşımını sağladı.

Vatandaşlara, karla mücadele çalışmalarının daha etkin bir şekilde yürütülebilmesi noktasında araçlarını yol kenarlarına park etmemeleri konusunda uyarılarda bulunan ekipler, kış lastiği ve zincir olmadan yüksek kesimlere çıkmamaları konusunda da uyarıda bulundular.

Kar yağışı devam ettiği sürece Kandıra Belediyesi ekiplerinin sahada olacağı ve vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığı bildirildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kandıra’da Kardan Mahsur Kalan Hamile Kadının İmdadına Belediye Ekipleri Yetişti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

haberim.org ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin