1. Haberler
  2. Gündem
  3. Nevşehir Belediyesi Farkını Ortaya Koydu

Nevşehir Belediyesi Farkını Ortaya Koydu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevşehir Belediyesi, 5-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen ve dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 28’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katıldı. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda ve iş ortaklığında düzenlenen EMITT, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) iş birliğiyle gerçekleştirildi.

78 ülkeden 666’dan fazla katılımcının yer aldığı fuarda Nevşehir ve Kapadokya bölgesi, belediyeler ve turizm birlikleri tarafından dünyaya tanıtıldı.

Hall 7 ve 7181 numaralı stantta misafirlerini ağırlayan Kapadokya standı içerisinde Nevşehir Belediyesi, Ürgüp Belediyesi, Gülşehir Belediyesi, Kozaklı Belediyesi, Hacıbektaş Belediyesi, Avanos Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, Göreme Belediyesi, Uçhisar Belediyesi, Nar Belediyesi, Kapadokya Alan Başkanlığı, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB), NTSO, KAPTİD tanıtım deskleri açtı.

Başkan Arı, Türk ve yabancı misafirlere ve turizm sektör temsilcilerine Nevşehir ve Kapadokya bölgesi hakkında bilgilendirmeler yaparak Nevşehir Belediyesi tarafından turizme kazandırılan Nevşehir Kalesi çevresindeki dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi Kayaşehir, Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş. bünyesindeki Nissa Buklet ve Balon simülasyonu ile Kayaşehir‘de yaşayan medeniyetlerin tarihi canlandırmalarını içeren sanal gerçeklik deneyimlerinin uygulamalı olarak gösterildiği VR Merkezi’nin tanıtıldığını ifade etti. 

Fuarın açılışına Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Tatar ile birlikte katılan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, turizm sektörünün tüm ulusal ve uluslararası paydaşlarının sürdürülebilir iş birlikleri oluşturdukları fuarın Kapadokya bölgesi ve bölgenin merkezi Nevşehir için oldukça önemli olduğunu kaydetti.

 

Nissa Buklet, EMITT Fuarı’nda Otelcilerle ve Belediyelerle Buluştu!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Nevşehir Belediyesi Farkını Ortaya Koydu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

haberim.org ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin