1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bir Sözümüzü daha yerine getirdik

Bir Sözümüzü daha yerine getirdik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu Yayalar Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Yayalar Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt serim çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Çırpanoğlu, ekiplerle sohbet ederek kolaylıklar diledi.

Başkan Çırpanoğlu yaptığı açıklamada: “Ramazan ayının bereketiyle birlikte ilçemizin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yayalar Mahallesi grup yolu asfalt çalışmasını tamamlayarak bir sözümüzü daha yerine getirdik. Kırsal mahallelerimizin ulaşım standartlarını yükseltmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan hizmetin bölge halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Bölge halkının uzun süredir beklediği yol düzenlemesi, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Yapılan asfalt çalışmasıyla birlikte Yayalar Mahallesi ve çevresindeki kırsal yerleşimlerin ulaşım konforu artırılırken, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmeleri sağlandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Sözümüzü daha yerine getirdik
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

haberim.org ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin