Alanya kırsalında yol mesaisi sürüyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’nın kırsal mahalle yollarında bakım onarım ve yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya’nın kırsal mahalle yollarında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Alanya Uzunöz ve Akçatı Mahallesi yollarındaki üç keskin virajda traşlama çalışmasını tamamladı.
VİRAJLAR TRAŞLANDI YOL GÜVENLİĞİ ARTIRILDI
Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dar ve görüşü kısıtlaması nedeniyle trafikte hem kazalara hem de akışa engel teşkil eden Uzunöz ve Akçatı Mahallesi yollarındaki virajlarda traşlama çalışması yaptı. Dim Vadisi’nde bulunan Uzunöz Mahallesi yolundaki virajlarda traşlama çalışmasının ardından alt yapı ve stabilize çalışması yapılarak yol trafiğe açıldı. Diğer yandan Akçatı Mahallesi yolundaki dar kısımların traşlama ve alt yapı çalışmaları bitirilerek yol güvenli hale getirildi.
BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Değirmendere Mahallesinde yol bakım onarım çalışması gerçekleştirildi. Elikesik grup yolu ve Hacıkerimler yolunda bakım ve şarampol temizleme çalışması yapıldı. Ekipler ayrıca Taşatan Yolu’nun yağmur suyu ve küçük dereler nedeniyle bozulan bölümlerinde de büz uygulaması yaptı. Toprakla ve taşla dolan şarampoller temizlendi. Diğer yandan Türkler Mahallesi yolunda ise şarampol temizliği gerçekleştirildi. Diğer mahalle yollarında da bakım onarım ve yama çalışmaları devam ediyor
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı