1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çankırılılar keçiören’de buluştu

Çankırılılar keçiören’de buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çankırılılar keçiören’de buluştu

Keçiören Belediyesi, ilçe genelinde verdiği iftar yemekleriyle Türkiye’nin dört bir yanından Keçiören’e gelerek yaşamlarını sürdüren vatandaşları aynı sofra etrafında buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayının 14’üncü gününde Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar programında Çankırılıları ağırladı. Programa AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, TBMM Hukuk işleri Daire Başkanı İsmail Aydos, CHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Şükrü Kanat, CHP Çankırı İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Alperen Musa, Çankırı Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Kaptan Mustafa Can, Ankara Çankırı Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Adem Can, Şabanözü Dernekler Federasyonu Başkanı Fikret Karaali, Çerkeş Dernekler Federasyonu Başkanı Niyazi İncesu, Yapraklı Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Yaman, Ilgaz Dernekler Federasyonu Başkanı Uğur Kulaksız, Orta Dernekler Federasyonu Başkanı Şaban Can, muhtarlar ve Ankara’da yaşayan Çankırılı vatandaşlar katıldı.

Birleştirici bir ruh içerisinde herkesle bir araya geliyoruz

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan yaptığı konuşmada, “Bizler parti ayrımı yapmadan, her zaman Türk Milletini bir görerek hizmet ettik. Kapılarımızı sonuna kadar halkımıza açtık. İnsanları ayrıştırmadan, birleştirici bir ruh içerisinde herkesle bir araya geliyoruz, gelmeye de devam edeceğiz. Dayanışmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı bu mübarek günlerde sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyuyor, hep birlikte nice Ramazanlara erişmeyi diliyorum” dedi.

Çankırılılar yarenlik kültürü inşa etmiştir

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, “11 ayın Sultanı Ramazan ayı bir masa etrafında hepimizin bir araya gelip paylaşmayı, yardımlaşmayı, kardeşliği hissettiğimiz bir ay. Bizleri burada buluşturan bütün paydaşlara teker teker teşekkür ediyorum” dedi.

Keçiören’imizi daha güzel yerlere taşımak için hep birlikte çalışacağız

Keçiören Belediyesi CHP Grup Başkanı Hakan Ataoğlu, “Keçiören Belediyesi olarak Sayın Belediye Başkanımızın öncülüğünde hemşehri derneklerimizin ve federasyonlarımızın her zaman yanında olmaya, sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Kültürel değerlerimizi yaşatmak, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet etmek ve Keçiören’imizi daha güzel yerlere taşımak için hep birlikte çalışacağız. Bu güzel akşam, yöresel benzerliklerimizin ötesinde toplumsal bütünlüğümüzün, yurttaşlığımızın bir sembolüdür” dedi.

Keçiören bizim yarenimiz

Ankara Çankırı Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Adem Can, “Sadece Ankara’da değil, tüm Türkiye’de organize olduk. Keçiören’de bizim yarenimiz, yaren kardeşimiz. Böylesi bir ortamda bizleri bir araya getirmesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Mesut Başkanımızla pazara kadar değil, mezara kadar dostuz” dedi.

Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldik

Çankırı Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Kaptan Mustafa Can, “Bugün burada Ramazan ayının manevi atmosferinde bereketini, kardeşliğini ve paylaşma ruhunu hep birlikte yaşamak için bir araya geldik. Bu anlamlı buluşmaya vesile olan Sayın Belediye Başkanı Mesut Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Çankırılılar keçiören’de buluştu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

haberim.org ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin